NOVI TERENI U ZVORNIKU, RIBNIKU I MODRIČI: Vojvodina poklonila tri sportska terena Republici Srpskoj

Vid Blagojević

26. 08. 2020. u 15:44

POKRAJINSKI sekretar za sport i omladinu Vojvodine Vladimir Batez posetio je Zvornik, Ribnik i Modriču, opštine kojima su donirani otvoreni sportski multifunkcionalni tereni odabrani kroz Program saradnje Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske i Sekretarijata za sport i omladinu Vojvodine.

НОВИ ТЕРЕНИ У ЗВОРНИКУ, РИБНИКУ И МОДРИЧИ: Војводина поклонила три спортска терена Републици Српској

Foto: Vid Blagojević

Po tom projektu saradnje, Ribnik će dobiti rukometni teren, a Zvornik i Modriča kombinovane odbojkaško – košarkaške terene. 

Foto: Vid Blagojević

Vladimir Batez prilikom posete Zvorniku, Ribniku i Modriči uverio se u opravdanost i značaj donacije za razvoj sporta ovog kraja.

- Veliko nam je zadovoljstvo da je ovo jedan u nizu projekata koje zajednički realizujemo, a sve u cilju da se deca bave sportom i da se doprinese poboljšanju sportske saradnje. Mi Republiku Srpsku doživljavamo kao bratsku republiku i trudimo se da svim svojim kapacitetima podržimo ih u onome što oni rade u oblasti sporta.- rekao je Vladimir Batez obilazeći modrički sportski centar gdje će tereni biti postavljeni.

Predsednik Odbojkaškog saveza Republike Srpske Milutin Popović izrazio je zadovoljstvo dobrom saradnjom odbojkaških asocijacija Srpske i Srbije, odnosno Vojvodine.

- Ova donacija ide putem saradnje vlasti RS i pokrajinskih organa Vojvodine. Naše je da obezbedimo uslove za postavljanje terena koji su nešto novo u svetu sporta sa specijalnom podlogom. Planirana je realizacija i niz drugih projekata važnih za mlade generacije, kao što je stručno osposobljavanja,  jačanja trenažnog procesa, uspostavljanja saradnje između desetak odbojkaških klubova. - istakao je Popović.

Prema planu postavljanja terena, 3 septembra tereni će biti postavljeni u Zvorniku, četvrtog u Modirči i petog septembra u Ribniku. Za tri otvorena multifunkcionalna terena nove generacije koji su dornirani gradovima u Srpskoj, Sekreterijat za sport Vojvodine je uložio je oko 8 miliona dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!