ODBIJA DA SE PREDA: Bacio bombu na komšiju, pa se zabarakadirao u kuću sa majkom

Novosti onlajn/O.M.

16. 07. 2020. u 08:59

VELIKA drama odvija se u selu Turjak kod Gradiške gde se muškarac zabarakadirao u kuću i to nakon sukoba s komšijom na kojeg je bacio ručnu bombu, koja se srećom nije aktivirala.

ОДБИЈА ДА СЕ ПРЕДА: Бацио бомбу на комшију, па се забаракадирао у кућу са мајком

Ilustracija - Foto: D. Pozderović

Nakon toga on se zaključao u porodičnu kuću, zajedno sa svojom majkom i policija već desetak sati pokušava da mirno reši situaciju i nagovori ga na predaju. Na terenu se nalaze jake policijske snage, kao i pregovarački tim MUP-a RS koji pokušava da razgovara sa osumnjičenim.

Portparol PU Gradiška Slobodanka Subotić kaže da je policiji juče oko 18 časova prijavljeno da je u mestu Turjak jedna osoba fizički napala komšiju, pri čemu je u ruci držao ručnu bombu.

- Na lice mesta upućeni su policijski službenici koji su potvrdili navode prijave. Utvrđeno je da je prvo verbalno, a potom i fizički nasrnuo na komšiju, da bi prema njemu bacio bombu koja se nije aktivirala. Potom je pobegao s lica mesta i zaključao se u porodičnu kuću, zajedno s majkom - rekla je Subotić.

Ona kaže da od tada policija pokušava da ubedi osumnjičenog da se preda, a na terenu je pregovarački tim MUP-a RS koji rukovodi pregovorima.

Nezvanično saznajemo da muškarac uopšte ne želi da razgovara s policijom...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar