ISTRAGA TROSTRUKOG UBISTVA I SAMOUBISTVA U PORODICI ČIČKUŠIĆ U TUZLI: Sekirom ubio ženu i decu?

T. CVIJETIĆ

22. 05. 2024. u 05:00

CELA BiH i region su u šoku nakon stravičnog zločina koji se desio u ponedeljak u Tuzli. Mujaga Čičkušić je u nedelju počinio samoubistvo skokom sa zgrade, a policija je u njegovom stanu pronašla tela žene Amele Čičkušić (34) i dva deteta od dve i devet godina, za koje se ispostavilo da je reč o njegovoj supruzi i deci.

ИСТРАГА ТРОСТРУКОГ УБИСТВА И САМОУБИСТВА У ПОРОДИЦИ ЧИЧКУШИЋ У ТУЗЛИ: Секиром убио жену и децу?

Foto: Društvene mreže

Mujaga je, kao i njegova supruga Amela, bio zaposlen u UKC Tuzla, s tim što je on navodno već neko vreme radio u Nemačkoj. Nekoliko dana pre brutalnog trostrukog ubistva došao je kući.

Istražitelji pretpostavljaju da je motiv ovog zločina ljubomora. Prema položaju tela žrtava pretpostavljaju da je majka pokušavala da zaštiti i spase decu od pomahnitalog muža i oca. Još uvek nisu utvrdili krajnji motiv trostrukog ubistva u Tuzli, ali dosadašnja istraga pokazuje da je taj čin Mujaga planirao.

Nezvanično, trostruko ubistvo najverovatnije je počinio sekirom u njihovom porodičnom stanu u naselju Stupine, a zatim je prešao u susedni ulaz gde je sa 14. sprata počinio samoubistvo.

Inspektori, koji rade na ovom slučaju, pronašli su sekiru za koju se pretpostavlja da je njome izvršen stravičan zločin, kao i još nekoliko oštrih predmeta, koji su poslati na veštačenje. Navodno, Mujaga je sekiru kupio na pijaci kod Hemeta u Tuzli, nekoliko dana pre ubistva.

Na zidu ostavio poruku

NAKON masakra u stanu, Čičkušić se nije odmah udaljio sa mesta zločina već je na zidu ostavio poruku sa imenima rođaka i prijatelja, a tu su bila ispisana imena i osoba koje su mu pre šest meseci pomogle da se zaposli u Nemačkoj.

U toku je obdukcija tela članova ove četvoročlane porodice, a prvi preliminarni rezultati mogli bi biti poznati uskoro.

Proverama je utvrđeno da u policijskim stanicama u Tuzli nije bilo prijava nasilja u toj porodici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Turci upali  na trening Srbije pred prvi meč orlova na EURO 2024 (VIDEO)