ZBRINUTO OSMORO LJUDI: Ugašen požar u centru Banjaluke (FOTO/VIDEO)

Tanjug

09. 10. 2023. u 16:23

PRIPADNICI Vatrogasne brigade Banjaluka ugasili su požar koji je jutros izbio u zgradi kompanije Elektrokrajina u centru grada, a potom zahvatio i hotel "Bosna".

ЗБРИНУТО ОСМОРО ЉУДИ: Угашен пожар у центру Бањалуке (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: S.M.

Komandir Vatrogasne brigade Miroslav Malinić izjavio je da je dojava o požaru stigla oko 9.30 i da su u gašenju vatre učestvovala 23 vatrogasca i 11 vozila.

- Nema povređenih, nekoliko ljudi se javilo iz hotela zbog dima i jedan vatrogasac se nagutao dima - rekao je Malinić novinarima, ne želeći da komentariše uzrok požara.

Naveo je da je pristup vatrogascima bio otežan, da je materijalna šteta u kompaniji Elektrokrajina velika, i da su izgorele dve sobe u hotelu "Bosna".

Portparol Elektrokrajine Predrag Klincov izjavio je da je požar zahvatio kancelarije tog preduzeća i deo gde su kancelarije kompanije Elektroprivreda Republike Srpske i naveo da su dokumenti u tim delovima zgrade izgoreli.

https://fb.watch/nzNOXyFwsW/

Zbrinuto osam lica koja su se nagutala dima

Banjalučka hitna pomoć zbrinula je osam lica koja su se nagutala dima usled požara, rečeno je za RTRS u Domu zdravlja Banjaluka.

- Primili smo osam lica koji su se nagutali dima. U toku je opservacija pacijenata - rekao je Bojan Vujičić, portparol Doma zdrvalja Banjaluka.

Kako navodi Hitna pomoć prevezla je šest osoba, dok su dvoje pomoć zatražili sami.

BONUS VIDEO: POGLEDAJTE VELIKU AKCIJU POLICIJE: Žandarmerija na terenu - Na meti krijumčari migranata

(Srpska info)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!