KRVAVI OBRAČUN KOD KOZARSKE DUBICE: Ilija i Božana upucali komšiju, objavljeni detalji sukoba

Novosti online

09. 08. 2023. u 21:29

SUPRUŽNICI Ilija i Božana K, roditelji dvoje maloletne dece, od februara ove godine nalaze se u pritvoru pod optužbom da su pokušali da ubiju komšiju.

КРВАВИ ОБРАЧУН КОД КОЗАРСКЕ ДУБИЦЕ: Илија и Божана упуцали комшију, објављени детаљи сукоба

Ilustracija / Foto D. Pozderović

Okružni sud u Prijedoru potvrdio je u međuvremenu optužnicu i ujedno produžio pritvor optuženom bračnom paru koji do kritičnog dana, nikada nije došao u sukob sa zakonom.

Prema navodima iz optužnice, slučaj se odigrao 4. februara ove godine u mestu Kriva Rijeka kod Kozarske Dubice, a motiv za netrpeljivost između aktera koja je kulminirala pucnjavom su narušeni komšijski odnosi čije se parcele nalaze jedna uz drugu.

Prvo je kritičnog dana oko 15 časova, optuženi Ilija parkirao svoj automobil i to kako precizira tužilaštvo, na izlaz sa parcele na kojoj su već bila parkirana vozila oštećenih Dušana V. i Siniše J. . Oko 17.30 časova istoga dana, Vukota dovozi traktor sa kojim namerava da pomeri auto njegov.

U tom trenutku, kako se navodi u optužnici, nailazi Ilija držeći mobilni telefon u desnoj ruci i snima Dušana V, ali i ostale prisutne. Tada reaguje Siniša J. i udarcem izbija telefon iz ruke Iliji, ali je optuženi drugom rukom, iz jakne izvadio plinski pištolj "Zoraki" i uperio ga prema Siniši J.

– Siniša J. reagovao je tako što je nasrnuo na Iliju K. i pokušao mu silom oduzeti pištolj usled čega je ovaj, povlačeći se unazad, ispalio još tri metka u pravcu Siniše J. – navodi se u optužnici.

Siniši J. u pomoć priskaču Vukote i to Daniel, David i Nada i zajedničkim snagama obaraju Iliju i zadržavaju ga na zemlji sa licem okrenutim prema tlu. Na mestu obračuna zatim se pojavljuje Ilijina supruga Božana držeći u ruci „glok 19“.

– Ilija K. je, dok se i dalje nalazio na zemlji, tražio od Božane da stavi metak u cev, a ona mu odgovara da je metak već u cevi – ističe se u optužnici koja supružnike tereti za pokušaj ubistva.

Ilija zatim traži od supruge da puca u vazduh, što Božana i čini jednom, a potom i drugi put.

Ilija ležeći na zemlji, traži od Božane da puca u onoga ko je na njemu. Nakon toga Božana ponovo podiže pištolj i usmerava ga, kako se navodi u optužnici, u pravcu Vukota Davida, Daniela i Nade, te Siniše J, u nameri da nekoga od njih ubije.

(Srpskainfo)

BONUS VIDEO: KRVAVA TUČA U ROŽAJAMA - Nožem povređene tri, uhapšene dve osobe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)