VOZIO DETE U HITNU POMOĆ, PA POGINUO: Strašna saobraćajna nesreća u Brčkom, iza nastradalog ostalo šestoro dece

Novosti online

06. 06. 2023. u 11:45

POLICIJA Brčko distrikta BiH objavila je detalje stravične saobraćajne nesreće u Brčkom u kojoj je stradao vozač I. D. (38).

ВОЗИО ДЕТЕ У ХИТНУ ПОМОЋ, ПА ПОГИНУО: Страшна саобраћајна несрећа у Брчком, иза настрадалог остало шесторо деце

Foto: Jutjub/Otisak.ba

Kako navode, nesreća u mestu Dubrave, u blizini jednog ugostiteljskog objekta, prijavljena je u ponedeljak u 20.14.

– Prijavljeno je da ima povređenih, kao i da se ne može otvoriti motorno vozilo marke "golf 3". Odmah nakon prijave policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su uz Službu hitne medicinske pomoći i pripadnike Profesionalne vatrogasne jedinice izašli na lice mesta i preduzeli mere i radnje iz svoje nadležnosti. Na licu mesta obavljen je uviđaj pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta BiH, i tom prilikom je utvrđeno da je saobraćajnu nesreću prouzrokovao vozač motornog vozila usled neprilagođene brzine kretanja motornim vozilom i upravljanjem vozilom pre sticanja prava na upravljanje – navode iz policije.

Nezvanično, iza stradalog oca je ostalo čak šestoro dece. Razlog brze vožnje je taj što je otac navodno vozio dete u Hitnu pomoć.

Dodaju da je u udesu smrtno stradao vozač motornog vozila marke "golf 3" inicijala I. D. rođen 1985. godine u Doboju, nastanjen u Brčkom, jedna maloletna osoba zadobila je teške telesne povrede, dok je A. J., rođen 1970. godine u Gradačcu, nastanjen u Brčkom, zadobio lake telesne povrede.

(Srpskainfo)

BONUS VIDEO: SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NIŠU - Poginula jedna osoba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)