U VELIKOJ KLADUŠI UBIJEN ASMIR HALILAGIĆ: Policija sumnja na krvnu osvetu

S. MIŠLjENOVIĆ

06. 06. 2023. u 07:13

U PUCNjAVI koja se dogodila u nedelju kasno uveče u strogom centru Velike Kladuše, ubijen je Asmir Halilagić (37), poznatiji po nadimku Acko Pemin, inače odranije poznat policiji.

У ВЕЛИКОЈ КЛАДУШИ УБИЈЕН АСМИР ХАЛИЛАГИЋ: Полиција сумња на крвну освету

Foto: MUP KS

Policija je nakon ubistva ubrzo uhapsila Izeta Grahovića. Uhapšeni Izet Grahović je inače rođeni brat Hasana Grahovića, kojeg je pre dve godine ubio Halilagić, pa kako kažu izvori iz policije Unsko-sanskog kantona, pretpostavlja se kako je krvna osveta motiv ovoga ubistva.

- Osumnjičeni Izet Grahović je sačekao dolazak patrole policije i predao vatreno oružje kojim je počinio ubistvo i ono će biti predmet veštačenja - potvrdili su iz policije Unsko-sanskog kantona.

Inače, zanimljivo je da se ubijeni Halilagić nalazio na slobodnom vikendu, s obzirom na to da je u Kazneno-popravnom zavodu u Zenici izdržavao zatvorsku kaznu zbog ubistva koje je počinio 7. januara 2021. godine. On je tada likvidirao 28-godišnjeg Hasana Grahovića u pucnjavi koja se dogodila u jednom restoranu u Ulici Ibrahima Mržljaka u Velikoj Kladuši, a motiv ubistva bila je svađa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!