SUKOB STANIVUKOVIĆA I VUKANOVIĆA NE PRESTAJE: Ko je koga prevario?

D.Curać

08. 03. 2023. u 07:30

PREPUCAVANjE nekada velikih prijatelja i saobaraca narodnog poslanika i predsednika Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića i PDP-ovog gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića ne prestaje.

СУКОБ СТАНИВУКОВИЋА И ВУКАНОВИЋА НЕ ПРЕСТАЈЕ: Ко је кога преварио?

D. Curać

Sve je počelo pre par dana kada je Stanivuković na društvenim mrežama objavio da je Vukanović "naseo na neproverene informacije" tako što mu je lično on "podvalio" da je bio u vladinom objektu na Jahorini, potom mu poslao i navodno falsifikovanu fakturu za izgradnju krova koji se gradi kod parka "Mladen Stojanović" u Banjaluci.

Vukanović je te informacije objavio na svom blogu, od Stanivukovića je tražio odgovore na ta dva pitanja, a kako sada navodi nije prevaren.

- Ništa nisma objavio neprovereno. Ništa nisam izmislio, a samo sam tražio odgovore s kim je Stanivuković bio na Jahorini i pokazao fakturu, koju je on, ispostavilo se, falsifikovao, što je krivično delo - navodi Vukanović.

Zbog tog sukoba Vukanović traži od rukovodstva PDP-a da se ogradi od Stanivukovića.

ŠTETA OPOZICIJI

LIDER PDP-a Branislav Borenović izneo je svoje mišljenje o prepucavanju Stanivukovića i Vukanovića.

- Jedinu korist od toga ima vladajući režim i da neku vrstu senzacionalizma, polemike, nerazumevanja unutar opozicionih stranaka treba rešavati razgovorom, a ne putem medija - istakao je Borenović.

Podsetimo, Stanivuković je prvo objavio snimak gde je anonimno prijavio samog sebe Vukanoviću o sastanku na Jahorini, a nakon toga i o nepostojećem krovu na teninskom terenu, koji je navodno plaćen više od 1.000.000 KM.

- Falsikovana faktura mu je bila dovoljna i to sa nepoznatog broja. Nije poslao ni upit Gradu da proveri te, "poverljive i šokantne informacije". Kažu da je brzoplet i naivan, pa me brzopleto i naivno optužio da sam ukrao milion KM - napisao je Stanivuković uz snimak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)