NOVAC SPREMAN: Grad Bijeljina uređuje sela

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

25. 02. 2023. u 18:09

BIJELjINSKI Odsek za poslove mesnih zajednica je u toku prošle godine je, na osnovu rebalansa budžeta grada, za rekonstrukciono i investiciono održavanje raspolagao iznosom od 86.151,55 konvertibilnih maraka sa PDV.

НОВАЦ СПРЕМАН: Град Бијељина уређује села

foto V Mitrić

Ove pare su bila namenjena za intervencije na zdanjima u 16 mesnih zajednica na gradskom i seoskom području, među kojim su domovi kulture u Suvom Polju (zamena stolarije), Novim Dvorovima (kupovina i ugradnja klima-uređaja), Srednjem Dragaljevcu (postavljanje ograde na stepenicama), Balatunu (sanacija mokrog čvora, nabavka i ugradnja vodo-materijala), Gornjem Crnjelovu (nabavka i ugradnja PVC stolarije), Dijelovima (rekonstrukcija krova), Dazdarevu (rekonstrukcija krova i zamjena stolarije), Dvorovima (zamena oluka i slivnih cevi) i Donjoj Bukovici (nabavka i ugradnja prozora i vrata).

Novac za zgrade na seoskim grobljima predviđena su za mesne zajednice Suvo Polje (zamena stolarije), Glogovac (dobijanje elektro-energetske saglasnosti) i Donje Crnjelovo (nabavka vodo-materijala, elemenata za kuhinju i priključenje na arterski bunar).

U mesnoj zajednici Stari grad su zamenjena ulazna vrata prostorije koju koristi Savet mesne zajednice, u Batkoviću je saniran zid koji se graniči sa obektom koji je Grad Bijeljina dao u zakup Poštama Srpske, a u Gornjem Dragaljevcu pare su namenjene za rekonstrukciju unutrašnjosti objekta i formiranje sala za potrebe mjesne zajednice, odnosno, rekonstrukciju kancelarije Odseka za poslove mjesnih zajednica, zamjenu prozora i vrata na objektu u kojem je matični ured, kao i za zamenu stolarije. I u Donjem Dragaljevcu obezbeđena su sredstva za nabavku i ugradnju PVC prozora na objektu u kojem je kancelarija Odsjeka za poslove MZ, a u Donjoj Čađavici za formiranje dela veštačkog jezera.

Pored ovih radova, prošle godine izdvojene su pare za nabavku 160 stolica i 45 kancelarijskih stolova za prostorije u kojim se održavaju sastanci i izbori u 15 mesnih zajednica (Bjeloševac, Batar, Johovac, Kacevac, Banjica, Čengić, Glavičice, Brijesnica, Crnjelovo, Dijelovi, Pučile, Donji Magnojević, Kovačići, Čardačine i Gornja Bukovica). 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)