MLADEN JE OTIŠAO U POLICIJU, A POTOM IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Oglasilo se tužilaštvo u Banjaluci, mladić prijavio snimak nadležnima

Novosti online

31. 10. 2022. u 17:05

MLADEN Dulić je došao 28.10.2022. godine u Policijsku stanicu Laktaši, te je upoznao ovlaštena službena lica Policijske stanice Laktaši o objavljenom spornom snimku, nakon čega je istoga dana izvršio samoubistvo, potvrđeno je u Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci.

МЛАДЕН ЈЕ ОТИШАО У ПОЛИЦИЈУ, А ПОТОМ ИЗВРШИО САМОУБИСТВО: Огласило се тужилаштво у Бањалуци, младић пријавио снимак надлежнима

Foto:Facebook

U tužilaštvu kažu da su u vezi sa navedenim događajem odmah preduzete sve potrebne radnje i mere od strane dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i policijskih službenika PS Laktaši.

Podsetili su da je snimak na kojem su Dulić i radnik benzinske pumpe, na TikToku objavljen 27. oktobra.

Dulić je samoubistvo izvršio u petak u poslepodnevnim časovima.

Veljko Trišić (44) radnik benzinske pumpe i Dražen Kudra (30) iz Laktaša uhapšeni su u nedelju zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašteno snimanje, a danas su pušteni na slobodu. Trišić se tereti da je sačinio sporni snimak, a Kudra da ga je delio na društvenim mrežama.

Na snimku se vidi Trišić koji ismeva mladića dok popunjava prijavu za posao na pumpi. Vrlo brzo nakon što je objavljen na TikToku, snimak je postao viralan. Sumnja se da je to bio okidač da mladić digne ruku na sebe.

Dulić je sahranjen juče na Gradskom groblju u Laktašima.

(Srpskainfo)

POGLEDAJTE: Snimak zbog kog se ubio Mladen Dulić, mladić iz Laktaša

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a