OSVOJILI DVA SREBRA NA TAKMIČENJU: Uspeh zvorničke srednje škole "Petar Kočić" u Sloveniji

V. M.

29. 03. 2022. u 06:00

UČENICI i profesori zvorničkog Srednjoškolskog centra "Petar Kočić" vratili su se sa 19. Sajma turizma u Sloveniji pod nazivom "Više znanja za više turizma" sa dva osvojena srebrna mesta.

ОСВОЈИЛИ ДВА СРЕБРА НА ТАКМИЧЕЊУ: Успех зворничке средње школе Петар Кочић у Словенији

Foto Grad Zvornik

Briljirali su sa svojim projektom pod imenom "Vode i lekoviti turizam".

Ovdašnja profesorsko učenička ekipa predstavila se projektima "Pij kiseljak, budi jak" i "Kapi zdravlja", koje su sa učenicima pripremili profesori Željko Zarić i Julijana Mlinarević.

Direktorka škole Biljana Pisić ne krije radost, posle velikog uspeha, postignutim u velikoj konkurenciji 21 elitne škole iz Slovenije i Hrvatske.

- Veoma nam je važan ovaj uspeh koji su ostvarili naši učenici i profesori, jer smo hteli da idemo na takmičenje, ali smo zbog još uek aktivnih mera morali da nastupimo onlajn. Ove godine srednjoškolci su se fokusirali na lekovita dejstva vode kao turističkih proizvoda, a u prvi plan su stavili avanture na vodi. Gledajući i sa te strane postigli smo veliki uspeh jer smo promovisali turističke potencijale našeg grada - rekla je Pisićeva.

NAGRADA

DIREKTORKA zvorničkog školskog centra, Biljana Pisić kaže da će učenici, učesnici ovog i prošlogodišnjeg takmičenja biti nagrađani izletom u Doboj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)