POLITIČKO Sarajevo je odbacivanjem Zakona o zloupotrebi pojma genocid, koji je predložila Republika Srpska, poslalo jasnu poruku da ne žele prihvatiti nikakvu priču o rešavanju zloupotreba tog pojma u javnom prostoru BiH.

Komentari (3)

Dario

12.03.2022. 10:29

Ajte molim vas.Iskreni budite i recite dali bi Srbija popustila da je njoj ucinjeno sto je BiH.Samo postujte medjunarodno pravo i nista vise.Vi zelite i ucestvujete u ponistavanju ili umanjivanju ovog zlocina(genocid) a to je zabranjeno.

Cika Velja

12.03.2022. 10:36

Ne treba ih zvati Bosnjaci,nego "hrvatsko cvijece",jer su svi Sudovi,a i istorija dokazali da su bili sluge NDH rezima i kreatora fasistickog poretka! Ako se budu zbog tog bunili,ili ljutili,istorija i Sudovi su takvu presudu doneli,i ime im ostaje,a i pristaje!!! Ovakav naziv za Bosnjake treba koristiti i u javnom,a i u politickom zivotu!!!

Svensrb

13.03.2022. 12:57

Šta Bošnjaci pominju Genocid. Oni ga dobro znaju jer su ga izvršili od 1941 do 1945 zajedno sa Hrvatima nad Srbskom Dedco i Narodom. Pa to Tito sakri. I oni nisu kažnjeni za taj genocid. Sada se bore da se taj genocid prebaci na Srbe. Ako Srbi nestanu Hrvati će očistiti i Muslimane u BiH. Takav je plan. Bakir to ne će da zna??? Takav plan je donet u Geteborgu u 4 kluba Ustaška. Muslimani ako misle opstati jedini način je sa Srbima.