DOM "RADA VRANJEŠEVIĆ" U BANJALUCI: Još jedan portir dirao devojčice

S. MIŠLjENOVIĆ

02. 02. 2022. u 08:12

BANjALUČKOM Tužilaštvu u utorak je podnet izveštaj protiv M. J.(60) portira u ovdašnjem domu "Rada Vranješević" (na slici), zbog sumnje da je seksualno zlostavljao jednu od štićenica.

ДОМ РАДА ВРАЊЕШЕВИЋ У БАЊАЛУЦИ: Још један портир дирао девојчице

Dom "Rada Vranješević" / Foto "Glas Srpske"

U periodu od kraja septembra prošle, do 6. januara ove godine - navodno - on je iskoristio psihičku nezrelost štićenice i veliku nesrazmernost u godinama između njih.

Nezvanično, portir se sumnjiči da je počinio krivično delo polne zloupotreba deteta starijeg od 15 godina, a izveštaj protiv njega je podnela Policijska uprava Banjaluke koja navodi da je štićenicu više puta ljubio u usta, te je dodirivao po grudima i stražnjicI. Portir je uhapšen i ispitan, pa pušten naslobodu, ali se čeka odluka Tužilaštav da li će, ipak, biti smešten u pritvor.

Takođe nezvanično, portir M. J. je bio prijavljen i 2018, jer je tada navodno udario jednu devojčicu, na posao dolazio pod uticajem alkohola, te "vršio pritisak na devojčice koje su bile seksualno uznemiravane da od toga ne prave veliku stvar"...

“REPRIZA”

NAJNOVIJA prijava je drugi slučaj obljube štićenica pomenutog Doma koji je otkriven tokom proteklih tridestak dana. Policiji je najpre prijavljeno da je portir A. K. seksualno iskorištavao devojčicu mlađu od 15 godina, slučaj je prijavljen 17. decembra, a osumnjičenom je u međuvremenu njemu određen jednomesečni pritvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju