NEMA BIH BEZ SRBA I REPUBLIKE SRPSKE: Dodik poručio - još jedna podvala Komšića i DŽaferovića!

S. M.

09. 12. 2021. u 06:00

MILORAD Dodik, srpski član Predsedništva BiH, izjavio je da je nakon današnjeg sastanka Predsedništva BiH sa zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara Gabrijelom Eskobarom i članovima Evropske unije uvideo da nema BiH bez Srba i Republike Srpske!

НЕМА БИХ БЕЗ СРБА И РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Додик поручио - још једна подвала Комшића и Џаферовића!

FOTO: Novosti

- Uživao sam u Predsedništvu BiH dok sam slušao kako se Džaferović i Komšić zaklinju u Republiku Srpsku, tvrdeći da misle sve najbolje o Srpskoj. I da nikada ništa loše nisu rekli. Pa su isticali da Srpska ravnopravno egzistira, a svi znaju u javnosti kako to u stvari izgleda. Spreman sam i da javnosti pokažem kako je tekao sastanak - izjavio je Dodik.

On kaže da ovakvo ponašanje Džaferovića i Komšića znači i da su shvatili da je situacija ozbiljna i da se ne može ignorisati Republika Srpska.  

- Imao sam osećaj danas u Predsedništvu da sam višak. Pogotovo nakon ljubavi prema Srpskoj koju su iskazali Komšić i Džaferović. Biće zanimljivo videti u stenogramu kako su to radili. Iako mislim da se radi o još jednoj podvali jer je bazična stvar što nema poverenja u BiH - poručio je Dodik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo