(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) MAJKA POGINULOG BORCA SKOČILA SA ZGRADE: Telo leži na asfaltu prekriveno ćebetom

N. ĐURIĆ

02. 12. 2021. u 12:22

BEŽIVOTNO telo 85-godišnje Milke M. rano jutros (četvrtak) pronađeno je ispred takozvane Boračke zgrade u Prnjavoru.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ) МАЈКА ПОГИНУЛОГ БОРЦА СКОЧИЛА СА ЗГРАДЕ: Тело лежи на асфалту прекривено ћебетом

Foto: N. Đurić

Pripadnici policijske stanice Prnjavor vrše uviđaj, a prve nezvanične informacije upućuju da je ova majka poginulog borca Vojske Republike Srpske život skončala skokom sa sprata zgrade u kojoj je živela.

Foto: N. Đurić

Policija je alarmirana nešto pre 6.00 časova, kada su prolaznici uočili beživotno telo žene na trotoaru ispred Boračke zgrade. Usled pada na beton, najverovatnije sa drugog sprata, nije joj bilo spasa, što su i konstatovale ubrzo pristigle ekipe iz Policijske stanice i Doma zdravlja Prnjavor.

Na samoubilački skok navode i prva saznanja da je, navodno, stan žene zaključan iznutra, a da na njenom telu nije bilo obuće.

Foto: N. Đurić

Kako „Novosti“ saznaju, višečlana porodice ove žene je padom Drvara, sada u Federaciji BiH, izbegla u Prnjavor, gde je sa statusom „porodice poginulog“ dobila dvosoban stan.

- Neoženjeni sin Predrag (1970) je na drvarskom ratištu u januaru 1995. bio ranjen i zarobljen, da bi pet meseci kasnije razmenjen mrtav. Bio joj je to neprebolan udarac. Pre tri godine umro joj je suprug Nikola, pa je u stanu živela sa kćerkom, zetom i unukom. Bukvalno nema dana da svog Predraga nije spomenula i suzu prolila, a odlazak supruga je skroz skrhao. U toj svoj tuzi teško se i uz pomoć štapa kretala, vrlo retko izlazila iz stana, pa smo je retko i viđali - kažu, za „Novosti“, šokirani i zlom sudbinom starice ganuti stanari Boračke zgrade.

Foto: N. Đurić

Iz Policijske uprave Banjaluke su saopštili da je „o događaju obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka“.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)