LAŽNI INSPEKTOR OTEO DEVOJKU: Zoran V. (34) iz Trebinja uhapšen zbog nezakonitog hapšenja sugrađanke J. B.

O. M. - D. C.

23. 11. 2021. u 07:13

ZORAN V. (34) iz Trebinja uhapšen je zbog sumnje da je oteo sugrađanku J. B., kojoj se lažno predstavio kao policijski inspektor, a isto je pokušao i sa N. V.

ЛАЖНИ ИНСПЕКТОР ОТЕО ДЕВОЈКУ: Зоран В. (34) из Требиња ухапшен због незаконитог хапшења суграђанке Ј. Б.

Policija na terenu, Foto D. Curać

Otmica, odnosno protivpravno lišavanje slobode odigralo se u subotu uveče nakon koncerta Bobana Rajovića u Trebinju kada je mladić prišao žrtvi, predstavivši se da je policijski inspektor i da mu je ona sumnjiva, ako ne uđe u njegov automobil na razgovor, zvaće policijsku patrolu. Ubrzo zatim, Zoran V. je uhapšen i utvrđeno je da je bio pozitivan na drogu.

U PU Trebinje navode da im je u 22 časa prijavljeno da je nepoznati muškarac nezakonito "uhapsio" J. B. iz Trebinja. Izvor blizak istrazi kaže da se Zoran V. devojci lažno predstavio kao policijski inspektor i tom obmanom je nagovorio da sedne s njim u automobil.

- Kada je devojka shvatila da se radi o obmani, tražila je od osumnjičenog da zaustavi auto, što on nije učinio. Devojka je telefonom pozvala člana porodice i rekla da je oteta. Osumnjičeni je tada zgrabio za kosu i dok je pokušavao da joj otme telefon, devojka je uspela da se odbrani i iskoči iz automobila - navodi izvor blizak istrazi.

Nakon prijave nekoliko patrola je "dignuto na noge" i krenuli su u potragu za vozilom. Oko 22.30 časova uznemirenu devojku su pronašli na putu za Grad Sunca.

- Operativnim radnjama osumnjičeni Z. V. je identifikovan i lišen slobode.

Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je i 17. novembra na isti način pokušao da protivpravno liši slobode N. V. iz Trebinja, koja je pobegla - navode u policiji.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju i nakon kompletiranja predmeta protiv Zorana V. će biti podneta krivična prijava.

LEČENjE ZBOG ZAVISNOSTI

UHAPŠENOM Zoranu V. na teret se stavlja krivična dela protivpravnog lišenja slobode i lažno predstavljanje. Nezvanično saznajemo da se radi o osobi sklonoj narkoticima, te da ranije ima izrečenu meru obaveznog lečenja zavisnosti od droge.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)