OD PRNJAVORČANINA ODUZET „AUDI A6“: Vozio pijan, bez položenog vozačkog, sa dugom državi od 11.400 KM

N. ĐURIĆ

20. 09. 2021. u 19:33

PRNjAVORSKA policija je oduzela „audi A6“ od 22-godišnjeg Miloša B.(22), iz tog grada, zbog toga što je vozio bez vozačke dozvole, pod uticajem alkohola i sa više od 10.000 maraka duga državi zbog brojnih prekršaja koje je počinio u saobraćaju.

ОД ПРЊАВОРЧАНИНА ОДУЗЕТ „АУДИ А6“: Возио пијан, без положеног возачког, са дугом држави од 11.400 КМ

Foto: D. P.

Iz banjalučke Policijske uprave je navedeno da je prilikom kontrole ustanovljeno da je M.V. za volan seo u alkoholisanom stanju.

Da slučaj po njega bude teži, on je na magistralnom putu, u noći između subote i nedelje, „audijem“ upravljao bez položenog vozačkog ispita.

Takođe, proverom u službenim evidencijama, utvđeno je, da je Miloš V. višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te da, i bez vozačke dozvole, ima evidentiran dug u registru novčanih kazni u iznosu od čak 11.406 KM.

- Izvršeno je alkotestiranje lica, kojom prilikom je utvrđeno 0,85 g/kg alkohola u organizmu. Zbog gore navedenih prekršaja i zbog bojazni da će nastaviti sa činjenjem prekršaja od lica M.V. vozilo je oduzeto, te će protiv istog biti podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu-saopšteno je iz PU Banjaluka.


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati