POTVRĐENO DOBAR DOMAĆIN: Dogovor o narednoj Međunarodnoj biciklističkoj trci Beograd - Banja Luka

V.M.

07. 09. 2021. u 23:37

BIJELjINA će i naredne godine biti jedan od gradova - domaćina Međunarodne biciklističke trke Beograd – Banja Luka, koja će se održati u posl ednjoj sedmici aprila.

ПОТВРЂЕНО ДОБАР ДОМАЋИН: Договор о наредној Међународној бициклистичкој трци Београд - Бања Лука

Foto: V.M.

Vladimir Kuvalja, direktor Biciklističkog saveza BiH, najvio je da će Bijeljina po trinaesti put biti domaćin cilja druge i starta treće etape trke Beograd – Banja Luka.  

 - Bijeljina je kao domaćin  ovogodišnje trke pokazala svoj veliki potencijal kao turistički grad. Svi učesnici i gosti ocenili su Bijeljinu kao najboljeg domaćina. U narednom periodu planirani su sastanci sa ostalim gradovima i opštinama kako bi se dogovorio tačan termin održavanja trke. Prijave zemalja i takmičara će biti u toku novembra i decembra, očekujemo sličan broj ekipa kao i prethodne godine - istakao je Kuvalja.

Gradonačelnik Ljubiša Petrović najavio je inicijativu Gradske uprave da se u Bijeljini sledeće godine okupe svi gradonačelnici i načenici opština i gradova domaćina.

-Grad Bijeljina će u narednom periodu promovisati  biciklizam. Težićemo da što više podržavamo biciklizam kao sport   naglasio je Petrović.

Gradonačelnik je istakao da je organizacija ovog događaja na visokom nivou i da je za grad Bijeljinu velika čast i zadovoljstvo biti domaćin jednog ovakvog međunarodnog događaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici