BAJKERI PONOVO NA OKUPU: Motorijada u Trebinju okupila veliki broj učesnika iz regiona (FOTO)

D. Curać

13. 06. 2021. u 19:58

TREBINjE je proteklog vikenda bilo u znaku moto skupa, koji je okupio ljubitelje dvotočkaša iz celog regiona.

БАЈКЕРИ ПОНОВО НА ОКУПУ: Моторијада у Требињу окупила велики број учесника из региона (ФОТО)

Foto: D. Curać

 Ulicama je prodefilovalo „more“ „ljutih mašina“, koje su svoji vlasnici izveli nakon jednogodišnje pauze usled pandemije virusa korona i zabrane održvanja velikih skupova.

- Trebinje je pravi grad za novi početak. Jedva smo čekali okupljanje, druženje, priču o našim motorima – bili su komentari brojnih učesnika iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, Federacije BiH, Hrvatske, ali i nekih evropskih zemalja.

Tri hiljade kilometara bila je prepreka za Jelena Vulić, Bilećanku koja je iz Osla doputovala na svom motoru do Trebinja.

- Pet dana sam putovala, nisam imala nikakvih problem jer moto skup u Trebinju je nešto što nisam želela da propustim, a ujedno i da obiđem svoju porodicu – istakla je Vulićeva.

Foto: D. Curać

Motorijadu u Trebinju nije želeo da propusti ni bajkerima poznati “Limenko” iz Bara, koji na svom moticiklu više od pet decenija krstari drumovima.

- Gde da se vidimo ako ne u Trebinju. Hvala domaćinima na gostoprimstvu ali i organizaciji koja je zaista na navećem mogućem nivou – rekao je Limenko.

Koliko je bajkera boravilo u Trebinju tokom skupa teško je bilo izbrojati, ali verovatno da se radi o rekordnom broju koji se ranijih godina kreteo i preko 1.500. Organizatori motorijade, članovi Moto kluba “TNT”, ne kriju zadovoljstvo.

- Nismo se bavili brojkama i najvažnije je da svi naši gosti sa lepom uspomenom odu iz Trebinja. Bilo je ovo druženje za nezaborav i drago nam je što smo ovu manefstaciju podigli za još jednu lestvicu – istako je Milan Miki Muratović, član Moto kluba “TNT”.

Tokom vikenda svi kapacitetu u gradu na jugu Republike Srpske bili su popunjeni, tražio se krevet više, a moto skupu jednako su se obradovali svi Trebinjci koji su se tradicionalno slikali kraj izloženih dvotočkaša.

Koncerti

Za vreme motorijda u Trebinju održana su dva sjajna koncerta na ortvorenom, a druženju sa publikom obradovali su članovi grupa Van Gog I Generacije 5.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)