KADA ĆE RS SLAVITI SVOJ DAN? Dodik odgovorio posle napada opozicije

Novosti online

06. 06. 2021. u 16:19

SRPSKI član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio da ni Mirko Šarović, ni Branislav Borenović, niti bilo ko drugi u Republici Srpskoj ne treba da brani Dan Republike Srpske od Dodika, koji je za razliku od njih učestvovao u njenom proglašavanju.

КАДА ЋЕ РС СЛАВИТИ СВОЈ ДАН? Додик одговорио после напада опозиције

Foto: Printskrin/ilustracija

- Svim dobronamernim ljudima je jasno da sam odgovarao na pitanje, na nečije ideje da i Republika Srpska svoj dan slavi kada slavi svoj dan i Srbija. Ti dobronamerni su mogli takođe da pročitaju da sam rekao da o toj ideji treba razgovarati, i da će se 9. januar uvek slaviti u Republici Srpskoj. Niti sam rekao da ćemo Dan republike slaviti na neki drugi datum, niti je ta odluka u mojim rukama - naglasio je Dodik.

Na pitanje da prokomentariše reagovanja opozicije na njegovu izjavu u vezi sa obeležavanjem Dana Republike, Dodik je rekao da je zadivljen spremnošću SDS-a i PDP-a da brane Republiku Srpsku od Dodika.

- Još kada bi bili spremni da je brane od velikobošnjačke politike ili međunarodne okupacije priznao bih im da su patriote. Ovako, samo potvrđuju da su lovci na skupljanje jeftinih poena - zaključio je Dodik.

(SRNA)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!