PRIJEM ZA JUNIORSKE ŠAMPIONE BiH: Gradonačelnik Bijeljine razgovarao sa fudbalerima i upravom FK "Zvijezda 09"

V. Mitrić

06. 06. 2021. u 00:11

GRADONAČELNIK Ljubiša Petrović organizovao je prijem za juniore Fudbalskog kluba "Zvijezda 09", šampione BiH. Trener Zlatko Krmpotić nije krio zadovoljstvo zbog istorijskog uspeha kluba.

ПРИЈЕМ ЗА ЈУНИОРСКЕ ШАМПИОНЕ БиХ: Градоначелник Бијељине разговарао са фудбалерима и управом ФК Звијезда 09

Foto: V. Mitrić

- Ovo je zaista veliki uspeh. Jedan mali klub ostavio je iza sebe fudbalske velikane bivše Jugoslavije i zbog toga smo veoma ponosni. Bilo je  teško, gledali su nas kao mali klub, ali smo uhvatili talas dobrih rezultata i osvojili Premijer ligu  BiH- istakao je Krmpotić.

Kapiten juniora Andrija Janjić naglašava da ovakav  rezultat mnogo znači za budući rad i sportsku karijeru.

- Zajedničkim snagama uspeli smo zasluženo da postanemo šampioni BiH . Nadam se da  ću uskoro zaigrati i u našem prvom timu - zadovoljan je mladi kapiten.

Predsednik "Zvijezde 09" Boris Stanišić podsetio je da je od samog osnivanja kluba akcenat u radu bio na mlađim selekcijama.

- Drago mi je što sam doživeo ovaj uspeh i pitanje je da li će se  ponoviti u mom sportskom životu. Ovakav rezultat  bio je  neminovan, jer smo od početka ulagali u omladinski pogon - rekao je Stanišić.

Foto: V. Mitrić

Stanišić je najavio da će skoro ceo juniorski tim zaigrati za seniore.

- U praksi do sada nije zabeleženo da juniorska ekipa  prelazi u prvi tim. Međutim, ovi momci zaslužili su to - ocenio je  predsednik kluba.

Gradonačelnik Ljubiša Petrović  ukazao je da Fudbalski klub „Zvijezda 09“ iz godine u godinu pomera sportske granice, zahvaljujući predanom i kvalitetnom radu.

- Čast i zadovoljstvo nam je da ugostimo naše šampione. Njihova titula otvara niz drugih mogućnosti, a  jedna od njih  jeste da nastave takmičenje u evropskom rangu. Ovo su zlatni momci i zato je dužnost Gradske uprave da zajedno sa igračima i rukovodstvom kluba unapređuje sportsku infrastrukturu - zaključio je Petrović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna