IDEALNA ZA SVAKO DOBA DANA: Keks torta sa pudingom
BRZO se sprema i svi je vole, magija u svakom zalogaju.
Foto Shutterstock
Sastojci:
* 750 gr keksa
* 1 l mleka
* 4 pudinga od vanile
* 6 kašike šećera
* 200 gr šećera u prahu
* 1 margarin
* čokolada za kuvanje
Napomena:
Ako stavite posni keks i biljno mleko dobićete posnu verziju ove preukusne poslastice.
Priprema:
Skuvajte pudinge sa šećerom u mleku.
U jednoj posudi umutite margarin sa šećerom u prahu. Dodajte margarin prohlađenom pudingu.
Keks umačite u mleko pa ređajte na poslužavnik. Mažite fil preko keksa pa keks i tako radite sve dok ne utrošite materijal.
Premažite tortu odozgo filom, pa premažite šlagom i pospite rendanom čokoladom, ili dekorišite po izboru.
(Trpeza)
Preporučujemo
"TA KUĆA JE STVARNO UKLETA" Majci i ocu prerezao grkljan, pa sebi isekao vene: Novi detalji porodične tragedije u Čačku
PRVI rezultati istrage tragedije koja je otkrivena u subotu ujutru u porodičnoj kući u blizini „Slobodine“ raskrsnice u Čačku, govore da je Vladimir Čarapić (47) nožem preklao vrat svojoj majci Mili (72), a potom i svom ocu Neđu (79). Zatim je sebi istim sečivom naneo više uboda po grudima i stomaku, a na kraju je prerezao vene leve ruke i tako na smrt iskrvario.
07. 12. 2025. u 13:36
NOVO REŠENjE ZA UKRAJINU: Evropa pravi plan u slučaju da se SAD povuku iz konflikta
EVROPSKE diplomate pripremaju scenario podrške Ukrajini u slučaju povlačenja SAD iz konflikta, prenosi Blumberg, pozivajući se na izvore.
07. 12. 2025. u 13:19
Završio glumu, pa radio na mešalici, rat ga udaljio od ljubavi - životni put Jova Maksića
DETINjSTVO glumca Jova Maksića oblikovalo se u maloj seoskoj sredini podno Dinare, u selu Plavno kod Knina, gde je porodica živela zbog očevog svešteničkog službovanja. Rani period života opisuje kao vreme potpune slobode i radosti, kada je gotovo čitavo selo bilo prostor za igru i maštarije. U takvoj atmosferi formirala se njegova emotivna struktura — vezanost za zajednicu, toplina porodičnih odnosa i zahvalnost za jednostavne stvari.
07. 12. 2025. u 11:41
Komentari (0)