JEDNOSTAVAN KOLAČ SA OVSENIM PAHULJICAMA: Idealna poslastice koja uspeva i početnicima
IDEALAN kolač za svaku priliku
Kolač sa ovsenim pahuljicama - Sastojci:
3/4 šolje ključale vode, 1 šolja ovsene kaše, 1/2 šolje putera ili margarina, 1 šolja smeđeg šećera,1 šolja belog šećera, 2 jaja, 3/4 šolje brašna, 1 kašičica sode bikarbone, 1 kašika kakaa, 1/2 kašičice soli, 1 kašičica cimeta, čokoladni dugmići, seckani orasi ili bademi.
Kolač sa ovsenim pahuljicama - Priprema:
Puter i ovsenu kašu prelijte kipućom vodom. Pustite da stoji 10 minuta dok se puter ne otopi. Dodajte šećere i dobro izmešajte kašikom. Dodajte jaja i dobro mešajte. Umešajte suve sastojke i 1/2 čokoladnih dugmića. Testo sipajte u podmazan i pobrašnjen pleh dimenzija 9 puta 13. Po vrhu pospite preostali čokoladni čips i orahe. Peći 30-35 minuta na 350 stepeni. Torta je sama po sebi ukusna, ali je takođe dobra i šlagom ili sladoledom od vanile.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
OMILjENA DESTINACIJA SRBA: Kako i za koliko para da posetite ovo ostrvo
KIPAR se ove godine izdvojio kao jedna od omiljenih letnjih destinacija naših turista.
17. 05. 2024. u 10:25 >> 16:55
ŠTA SE TO DEŠAVA U UKRAJINI, SVI BEŽE: Stotine automobila na granici sa Poljskom, nastao potpuni kolaps
U LAVOVSKOJ oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe , pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.
17. 05. 2024. u 17:47
TAKO MLAD: Otkriven uzrok smrti muža Zvezde Granda - otac mu umro pre mesec dana
PAR je intimu ljubomorno čuvao od javnosti.
16. 05. 2024. u 17:05 >> 17:37
Komentari (0)