PILEĆA SALATA: Savršena zamena za ručak
Napravite najkremastiju pileću salatu očas posla.
Foto: Shutterstock
Sastojci:
- ½ šolje majoneza
- ½ kašičice senfa
- 2 kašičice svežeg limunovog soka
- 1 kašika seckanog svežeg kopra
- so i biber, po ukusu
- 2 pileća prsa bez kostiju, kuvana i ohlađena
- 2 stabljike celera
- 2 mladog luka
- 1 jabuka
Priprema:
U posudi srednje veličine pomešajte majonez, senf, limunov sok i kopar. Pomešajte sve zajedno i začinite sa solju i biberom. Ostavite na stranu.
Narežite pileća prsa, celer, mladi luk i jabuku na male komade i stavite ih u veliku činiju. Pomešajte sve zajedno.
Dodajte pripremljeni preliv i sve dobro izmešajte da se dobro sjedini.
Čuvajte u frižideru dok ne budete spremni za serviranje.
(Ona)
Preporučujemo
"TA KUĆA JE STVARNO UKLETA" Majci i ocu prerezao grkljan, pa sebi isekao vene: Novi detalji porodične tragedije u Čačku
PRVI rezultati istrage tragedije koja je otkrivena u subotu ujutru u porodičnoj kući u blizini „Slobodine“ raskrsnice u Čačku, govore da je Vladimir Čarapić (47) nožem preklao vrat svojoj majci Mili (72), a potom i svom ocu Neđu (79). Zatim je sebi istim sečivom naneo više uboda po grudima i stomaku, a na kraju je prerezao vene leve ruke i tako na smrt iskrvario.
07. 12. 2025. u 13:36
NOVO REŠENjE ZA UKRAJINU: Evropa pravi plan u slučaju da se SAD povuku iz konflikta
EVROPSKE diplomate pripremaju scenario podrške Ukrajini u slučaju povlačenja SAD iz konflikta, prenosi Blumberg, pozivajući se na izvore.
07. 12. 2025. u 13:19
Završio glumu, pa radio na mešalici, rat ga udaljio od ljubavi - životni put Jova Maksića
DETINjSTVO glumca Jova Maksića oblikovalo se u maloj seoskoj sredini podno Dinare, u selu Plavno kod Knina, gde je porodica živela zbog očevog svešteničkog službovanja. Rani period života opisuje kao vreme potpune slobode i radosti, kada je gotovo čitavo selo bilo prostor za igru i maštarije. U takvoj atmosferi formirala se njegova emotivna struktura — vezanost za zajednicu, toplina porodičnih odnosa i zahvalnost za jednostavne stvari.
07. 12. 2025. u 11:41
Komentari (0)