VERUJTE NAM NA REČ, SAMO MALO TRUDA ZA OVAJ SPECIJALITET: Pohovane paprike sa susamom i sirom
VERUJTE da ne postoji osoba koja će odbiti ovo fenomenalno jelo.
Sastojci:
* pečene paprike
* 50 g susama
* so, biber
* suvi začin
* 2 jajeta
* brašno
* prezle
* ulje
Priprema:
1. Pečene paprike odmrznite ukoliko su bile u zamrzivaču, posolite ih i pobiberite. U svaku stavite komad sira.
2. Uvaljajte ih u brašno, pa u jaja u koja ste stavili malo biozačina, pa u prezle, koje treba pomešati sa susamom.
3. Pržite ih na tihoj vatri.
4. Pohovane paprike, dok su još vruće, poređajte na oval.
5. Možete ih jesti samostalno, a kao prilog možete da poslužite pomfrit.
(Stil)
Preporučujemo
DA KUĆA ZAMIRIŠE NA LEPO VREME: Bela pita s kokosom, bogatog ukusa
21. 02. 2024. u 07:00
SLASNE I SOČNE, ZAGREJAĆE VAM DUŠU I TELO: Ćufte u sočnom bećar sosu
20. 02. 2024. u 11:00
SOČNA I LAGANA: Paradajz čorba, greje dušu i telo, sipaćete tanjir više
20. 02. 2024. u 12:00
"UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLjA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA" Vučić položio cveće u školi "Vladislav Ribnikar" (FOTO)
PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić položio je cveće u školi "Vladislav Ribnikar" na godišnjicu ubistva devet učenika i radnika obezbeđenja ove škole.
03. 05. 2024. u 07:26
ISPOVEST RODITELjA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)
RODITELjI ubijene devojčice u Ribnikaru, Angeline Aćimović, govorili su za Novosti u podkastu "Mislim da je važno".
03. 05. 2024. u 16:05
POSLE OPTUŽBI DA KRIJE NACIONALNOST I VEROISPOVEST: "Ja sam Srpkinja, krstiću sina u Hramu!" Maja Berović o PRAVOM imenu i poreklu
"JA SAM Srpkinja i ponosim se time!"
01. 05. 2024. u 13:14
Komentari (0)