HRSKAVI MEDENI KOLAČIĆI SA PAHULJICAMA: Brzo se prave, a odlično idu uz kaficu i druženje (VIDEO)
ZAPOČNITE radnu nedelju uz ove fenomenalne kolačiće i uz druženje sa svojim najboljim prijateljima
Isprobajte recept čiji će vas ukus oduševiti.
Medeni kolačići - sastojci:
150 gr ovsenih pahuljica, može i mešavina
50 g maslaca
100 g čokolade seckane
50 g brašna
1/2 praška za pecivo
1 jaje
5-6 kašika mleka
Medeni kolačići - priprema:
U činiju izmeriti pahuljice, dodati brašno sa praškom za pecivo, rastopljen maslac, mleko, jaje, med i na kocke sitno sečenu čokoladu.
Sve izjednačiti dobro. Kašikom za sladoled ili običnom kašikom vaditi kuglice i ređati u pleh koji ste obložili pek-papirom.
Malo odmaknuti jer se prilikom pečenja dosta rašire. Peći na 200 stepeni oko 10-15 minuta, ne duže. Čim se ohlade izvaditi iz pleha.
Uživajte u fantastičnom ukusu ovih divni, hrskavih, slatkih kolačića.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
UMESI, SECKAJ, IZRENDAJ: Evo sjajnog zalogaja na tanjiru (RECEPT)
30. 03. 2023. u 18:00
OBRADUJTE UKUĆANE: Danas pravimo čoko-mak štrudlice (FOTO/VIDEO)
29. 03. 2023. u 18:00
HAMBURGER ZA VEČERU? Može! Posebno kada je preukusan i - zdrav! (RECEPT)
03. 04. 2023. u 18:00
OVO ĆETE VOLETI: Šufnudle sa žalfijom na buteru - prste da poližete! (FOTO)
04. 03. 2023. u 18:00
DETALjNI REZULTATI: Kako su glasali žiri i publika na Evroviziji - Švajcarska pobedila, Srbija na 17. mestu
POBEDU na 68. Pesmi Evrovizije odneo je predstavnik Švajcarske Nemo sa pesmom The code, dok se naša Teya Dora našla na 17. poziciji sa 54 osvojena boda.
12. 05. 2024. u 06:55
NEĆE JEZIK NEGO PRAVO Gruhonjić se zbunio, pa spomenuo zločinca: Zovem se Dinko Šakić (VIDEO)
DINKO Gruhonjić gostovao je na bosanskom N1 gde je ponovo pomenuo Dinka Šakića.
11. 05. 2024. u 21:54
AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNjIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!
Spremite se za putovanje kroz tamni podzemni svet za koji do sada niste znali.
09. 05. 2024. u 11:33
Komentari (0)