SUKOB između Rusije i Češke po svemu sudeći izrežirala je američka administracija, izjavio je član komiteta za međunarodne poslove nemačkog Bundestaga Valdemar Gerdt.

Komentari (6)

Balkan

24.04.2021. 14:19

Slazem se sa Nemackim poslanikom, Amerika kroz nato gura sve EU zemlje u sukom sa Rusijom kao topovsko meso jer oni su daleko a EU kao dete samo seni i trci za bacenom loptom. Bilo bi smesno da nije tuzno, ruzno i vrlo opasno. Ziveli

MiR

24.04.2021. 14:41

Sotona je nasao najveceg medju zlobnicima koji nema sta da izgubi i spreman je da se do poslednjeg daha bori za unistavanje ljudskog roda! Ogoljena su njegova zlodela prema neduznima sirom Planete i on zivi da bi se osvetio za to, a pokusava da se iskupi navodnom borbom protiv klimatskih promena i zamaze oci lakovernim budalama. Neka su prokleti svi koji su ga doveli na vlast!

Prellee

24.04.2021. 16:26

Senilni starac je veoma opasan za svjetski mir.Umjesto da bude milostiv, mudar on ispoljava one porive koji nisu svojstveni starom covjeku.Daje neozbiljne i teske optuzbe svjetskim liderima, prijeti, uslovljava, sankcionise...Ukratko voli vlast ali ne bi trebao biti na celu US.Jaki greedy man oko njega rade lose stvari i opasne su za svjetski mir.Neka mu Bog pomogne, njemu jadnom i nama ostalima.