STRMOGLAVI PAD BITKOINA: Vrednost najpoznatije kriptovalute pala za čak 15 odsto

Novosti online

19. 04. 2021. u 00:02

NAJPOZNATIJA kriptovaluta bitkoin strmoglavo je pao čak 15 odsto samo nekoliko dana nakon dostizanja rekordnog nivoa

СТРМОГЛАВИ ПАД БИТКОИНА: Вредност најпознатије криптовалуте пала за чак 15 одсто

Foto: Depositphotos

Najveća kriptovaluta po tržišnoj vrednosti pala je sa otprilike 60.000 dolara na 52.148 dolara u samo petnaest minuta tokom azijske sesije, likvidirajući gotovo 4 milijarde dolara vredne pozicije na tržištu derivata, prema Mesarijevom Ryan Vatkinsu, prenosi B92.

Iako je tačan razlog iznenadnog kraha nepoznat, raspoloženje na tržištu moglo se pogoršati zbog glasina da američko ministarstvo finansija planira da kazni nekoliko finansijskih institucija za pranje novca pomoću kriptovaluta, prenosi „Si biz“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja