ZASTRAŠUJUĆA SMRTNOST OD KORONE U ITALIJI: Danas preminulo više od 600 ljudi, preko 13.000 obolelih

M.O.

07. 04. 2021. u 20:15

ŠOKANTAN je broj preminulih danas u Italiji. Virus korona odneo je 627 života, a još 13.708 osoba je zaraženo što predstavlja izvestan pad u odnosu na pethodne dane, uzimajući u obzir da je testirano 340.000 ljudi.

ЗАСТРАШУЈУЋА СМРТНОСТ ОД КОРОНЕ У ИТАЛИЈИ: Данас преминуло више од 600 људи, преко 13.000 оболелих

Foto Tanjug-AP

Iako Italija živi gotovo potpuno zatvorena smrtnost se ne smanjuje, znači da među nedavno zaraženima ima veoma mnogo teških slučajeva.   

Sanitarne vlasti ništa više ne mogu da učine nego da insistiraju na masovnijem vakcinisanju, ali na žalost vakcina nema dovoljno i problem sa AstraZenekom, kreni pa stani, sigurno ne doprinosi kampanji vakcinisanja.


Ali Italija, Vlada, odbija da se i diskutuje o uvozu vakcina koje nije usvojila Evropska agencija za lekove (Ema) poput Sutnika V i ostaje sve po starom do kraja aprila, zatvorene aktivnosti, siromaštvo korača velikom brzinom i najugroženije ubija kao i virus, jauču na protestima kojih je sve više.
   

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!