ERDOGAN IZABRAO STRANU U SUKOBU BAJDEN-PUTIN: Evo šta je poručio liderima Rusije i SAD

Novosti online

19. 03. 2021. u 14:19

IZJAVA američkog predsednika Džozefa Bajdena na račun ruskog lidera Vladimira Putina je neprihvatljiva za jednog šefa države, a Putinov odgovor je sjajan, ocenio je predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan.

ЕРДОГАН ИЗАБРАО СТРАНУ У СУКОБУ БАЈДЕН-ПУТИН: Ево шта је поручио лидерима Русије и САД

Foto: EPA

- To nije izjava koju možete da progutate. Takva izjava ne priliči šefu države. On (Putin) je veoma mudar i njegov odgovor je sjajan, elegantan - rekao je Erdogan novinarima.

Podsetimo, američki predsednik je u sredu u intervjuu za "Ej-Bi-Si" izjavio da će rusko rukovodstvo morati da "plati cenu" u vezi sa pokušajima mešanja u američke izbore, koje se pripisuje Moskvi. Osim toga, šef Bele kuće potvrdno je odgovorio na pitanje da li Putina smatra "ubicom".

Moskva je u međuvremenu zbog pozvala svog ambasadora u Vašingtonu Anatolija Antonova radi konsultacija i preispitivanja odnosa sa Amerikom.

Ruski predsednik je, reagujući na skandaloznu Bajdenovu izjavu, američkom lideru poželeo zdravlje.

- Što se tiče izjave mog američkog kolege, mi se zaista, kako je rekao, znamo lično. Šta bih mu odgovorio? Rekao bih mu: Neka ste živi i zdravi! Želim mu dobro zdravlje! - rekao je Putin.

Ruski predsednik je potom pozvao američkog kolegu na javnu diskusiju.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima