MOSKVA ZAPRETILA: Za mesec dana blokada Tvitera ako ne bude poštovao pravila

Novosti onlajn

16. 03. 2021. u 16:05

SAVEZNA služba za komunikacije, informacione tehnologije i medije Rusije „Roskomnadzor“ ne isključuje mogućnost blokiranja Tvitera, saopštio je Prvom kanalu zamenik direktora službe Vadim Subotin.

МОСКВА ЗАПРЕТИЛА: За месец дана блокада Твитера ако не буде поштовао правила

Arhiva Novosti

- Napravili smo pauzu. Mesec dana ćemo da pratimo reakciju Tvitera na naše zahteve - dodao je Subotin.

Po njegovim rečima, dalji potezi će se preduzimati u zavisnosti od ponašanja administracije ove društvene mreže. Kako je naveo, za sada nisu uspeli da uspostave direktan dijalog sa rukovodstvom kompanije.

Roskomnadzor je ranije doneo odluku da od 10. marta uspori brzinu rada društvene mreže Tviter u Rusiji na 100 odsto mobilnih i 50 odsto stacionarnih uređaja zbog „zlonamernog kršenja zahteva zakona o uklanjanju sadržaja zabranjenog u Ruskoj Federaciji“.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (1)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom