PRVI VELIKI INTERVJU POSLE NAPUŠTANJA KRALJEVSKE PORODICE Hari se setio majke, Megan: Oni lažu! (VIDEO)

Novosti online

08. 03. 2021. u 07:22

NEKADAŠNjA vojkvotikinja od Saseksa Megan Markl i princ Hari konačno su progovorili o kraljevskoj porodici i životu u Americi u velikom intervjuu kod Opre Vinfri.

ПРВИ ВЕЛИКИ ИНТЕРВЈУ ПОСЛЕ НАПУШТАЊА КРАЉЕВСКЕ ПОРОДИЦЕ Хари се сетио мајке, Меган: Они лажу! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Megan i Hari napustili su britansku kraljevsku porodicu u martu 2020. godine, a odmah nakon što su se preselili u Kaliforniju, počele su i brojne optužbe na njihov račun.

- Pričali su da si ti bila glavna pri odluci o napuštanju porodice? - rekla je Opra, a Megan odmah odgovorila:

- Da, to mi je bio plan, da ostavim svoju karijeru? Nije bilo uputstva kako da budem deo kraljevske porodice. Niko me nije pripremio, guglala sam himne jer nisam želela da se osramotim, želela sam da budu ponosni na mene - izjavila Megan, a Hari je priznao da se osećao zarobljeno:

- Bio sam zarobljen, a nisam to ni znao, naši svetovi su se spojili.

- Rekli su nam da će nas štititi. Kada su se stvari pogrošale, oni su lagali da bi zaštitili sve ostale osim mog muža i mene - rekla je Megan, pa dodala:

- Znala sam da nismo zaštićeni kada sam bila trudna. Oni bi izmišljali nebitne priče, ali početak je bio kada su rekli da sam rasplakala Kejt. Bila sam trudna, tada još nisam znala pol deteta, govorili su da ne žele da moje dete bude princ ili princeza i da neće dobiti sigurnost.

- Neću da živim u strahu, mnogo toga je rečeno, ali ne znam kako su očekivali da ćemo posle svog ovog vremena ćutati, kada nastavljaju da šire laži u vezi nas. Ako ćemo zbog toga nešto izgubiti nije važno - mnogo je toga što smo već izgubili. Izgubila sam oca, dete, i svoj identitet. Želim da svi znaju da postoji druga strana, da je život vredan - dodala je Marklova.

Princ Hari sam je priznao da je morao da napusti kraljevstvo zbog agonije kroz koju je prolazila njegova porodica, a tome su doprineli i britanski mediji. Hari je dodao kako je zbog svega imao i probleme sa mentalnim zdravljem.

- Bio sam očajan, otišli smo na sva mesta da potražimo pomoć, zato smo otišli, jer nam nije pružena. Ipak, nikad nismo otišli, nismo napustili porodicu. Moja najveća briga bila je da se istorija ponavlja, ali mnogo opasnija. Pričam o svojoj majci. Kada vidite da se nešto dešava na isti način. Neprestano su nam govorili da je sve tako kako je i nismo dobili pomoć, postali smo svega svesni. Život u njenim cipelama bio je potreban da vidim koliko daleko će sve otići... Manjak podrške i razumevanja su razlog odlaska. Ja i dalje poštujem svoju baku, nikada nisam želeo da joj naudim - rekao je princ Hari.

- Ja se kajem što sam im poverovala da ću biti zaštićena, a sada kada smo na drugoj strani, mi ne da smo preživeli, ovo je čudo, sve stvari kojima sam se nadala su se desile, ovo je za nas samo početak. Pred nama je život, sada je lepše od bajke. Odluka koju smo doneli je bolja za sve nas - priznaje Megan.

- Otac je prestao da mi se javlja. Već u januaru smo mu rekli da ćemo otići, video sam gde sve ide i morao sam da pomognem svojoj porodici. Nisam imao kome da se okrenem, porodica ima taj mentalitet da je nešto suđeno i da su svi prošli kroz to, kao i da se ništa neće promeniti. Sve je uticalo na moju ženu i na sve. Postoji način na koji se stvari rade, trebalo je da nam pruže javnu podršku, ali sam znao koliko se zapravo moja porodica plaši tabloida - kazao je nekadašnji princ.

- Mi smo komšije, ovo je kuća mog prijatelja, ne znate šta ću pitati i niste plaćeni za ovo - rekla je Opra, pa nastavila:

- Bila sam tu na dan venčanja i osetila sam magiju. Nikada ništa slično nisam iskusila, delovalo je kao da lebdiš? Osećaj se ne može opisati, delovalo je kao čudo. Pokušavala sam da sve bude svetlo i pozitivno, ali to nije bio naš dan, već dan koji je isplaniran za svet... Nisam odrasla tako, nismo pričali o kraljevskoj porodici. Moja majka pitala me da li je Dajana ikada imala intervju. Nikad nisam guglala svog muža, sve mi je ispričao", priča je Megan i dodaje da li je pričala prijateljima o Hariju:

- Nisam znala koji je posao kraljevske porodice. Znam šta smo pričali na početku, ali mislim da nisam znala kako će biti. Nisam romantizovala ovaj odnos. Lako je da imate sliku nečega što je daleko od realnosti. Nemam način to da objasnim. Kada sam upoznala kraljicu Elizabetu, bilo je lepo, lagano i pomislila sam da mi je drago što nisam znala toliko toga o kraljevskoj porodici... U kolima sam naučila kako da se naklonim kraljici i dala sam sve od sebe - otkrila je Megan.

Svađa Megan Markl i Kejt Midlton izazvala je pravu pometnju u medijima, a nekadašnja vojvotkinja objasnila je o čemu se radi.

- Nisam ja rasplakala Kejt, ona je rasplakala mene, ne želim da pričam o njoj. Ja sam joj sve oprostila, a ona se izvinila za sve. Nekoliko dana pre venčanja Kejt me rasplakala, nije mogla da me podrži - istakla je Megan.

Podsetimo, u vreme kada je sniman intervju, mnogi su zamerili Hariju s obzirom da je njegov deda, princ Filip u to vreme bio u bolnici zbog problema sa srcem.

Opra je pitala Harija kako bi reagovala njegova majka da vidi sve ovo.

- Mislim da bi moja majka bila veoma ljuta i tužna, ali takođe, sve što bi želela jeste da budemo srećni. Mislim da je moja majka znala da će se ovo desiti, osetio sam to kroz ovaj procec. Drago mi je da radim ovo sada i sedim sa svojom ženom, bilo je veoma teško, ali smo imali jedno drugo - rekao je Hari koji je otkrio i u kakvim je sada odnosima sa članovima porodice.

- Moja baka i ja imamo veoma dobar odnos, imam veoma veliko poštovanje prema njoj, uvek ću biti tu za nju. Moraću da radim na odnosu sa svojim ocem, osećam se izdano. Prošao je kroz nešto slično, zna koliki je ovo bol. Moj prioritet je da pokušam da izlečim taj odnos, ja sam pokušavao da ih opametim kroz ovaj proces. Vilijam je moj brat, obožavam ga, toliko toga smo prošli, ali su nam se putevi razišli, sada smo dali prostora jedno drugom i ne kajem se. Ponosan sam na sebe i svoju ženu, donela je bebu na svet kada je bila u veoma lošem stanju - zaključio je princ Hari.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)