AMBASADOR ALBANIJE POZVAN NA KONSULTACIJE: Rusija proteruje sekretara albanske Ambasade

Novosti online

08. 02. 2021. u 14:48 >> 15:16

RUSIJA je danas saopštila da proteruje sekretara albanske ambasade u Moskvi kao odgovor na proterivanje ruskog diplomate iz Albanije prošlog meseca.

АМБАСАДОР АЛБАНИЈЕ ПОЗВАН НА КОНСУЛТАЦИЈЕ: Русија протерује секретара албанске Амбасаде

Foto: AP Photo/Pavel Golovkin

Sputnjik javlja da je ambasador Albanije u Rusiji pozvan u Ministarstvo spoljnih poslova, gde mu je uručena nota o proterivanju prvog sekretara ambasade.

Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da albanski diplomata mora da napusti Rusiju u roku od 72 sata, prenosi Rojters.

Ruskom diplomati naređeno je da napusti Albaniju u januaru zbog, kako se tvrdilo, kršenja pravila za suzbijanje pandemije korona virusa.

Rusija je rekla da je ovo „izmišljeni izgovor“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)