(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) JEZIVI SNIMCI IZ KARABAHA: Mladi Jermen brutalno ubijen, telo unakaženo, a onda su Azeri kreirali scenario prikrivanja

Novosti online

08. 02. 2021. u 10:09

ERIK GASPARIAN, jermenski vojnik rođen u Jerevanu, Jermenija, imao je samo 19 godina kada je ubijen.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ЈЕЗИВИ СНИМЦИ ИЗ КАРАБАХА: Млади Јермен брутално убијен, тело унакажено, а онда су Азери креирали сценарио прикривања

Foto: Printskrin

Erika su zarobile azerbejdžanske snage nakon potpisivanja sporazuma o miru i prekidu vatre 10. novembra, konkretan datum otmice nije poznat, ali poslednji kontakt sa njegovom familijom bio je 12. decembra.

Mesto njegovog zarobljavanja takođe nije poznato.

Na snimcima koji su veoma uznemirujući, a koje možete pogledati KLIKOM OVDE, vidi se kako je zarobljen, kako je prevežen na nepoznatu lokaciju i na kraju njegovo beživotno telo.

Foto: Printskrin

Azerbejdžanske snage su 27. decembra 2020. godine objavile informaciju o sukobu, optužujući „jermenske snage“ za napad na azerbejdžanske položaje u Hadrutu. Objavili su snimke za koje tvrde da su iz pucnjave koja se dogodila tog datuma. Veruje se da su snimci lažni i objavljeni u propagandne svrhe kako bi se opravdalo ubistvo jermenskih vojnika.

Foto: Printskrin

Kasnije je dokazano da jermenski vojnici nikada nisu prekršili prekid vatre. Ubijeni jermenski zatvorenici nisu zarobljeni tokom rata, već nakon sporazuma o prekidu vatre.

Među jermenskim vojnicima koji su ubijeni bio je i Erik Gasparian.

Njegovo telo je kasnije unakaženo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere