SKORO DVA MILIONA ZARAŽENIH OD POČETKA EPIDEMIJE: Više od 15.000 novih slučajeva u Meksiku - umrlo još 1.494 ljudi

Tanjug

31. 01. 2021. u 08:12

MINISTARSTVO zdravlja Meksika saopštilo je da je u toj zemlji potvrđeno 15.337 novih slučajeva kovida-19, a da je još 1.495 ljudi umrlo od posledica te infekcije.

СКОРО ДВА МИЛИОНА ЗАРАЖЕНИХ ОД ПОЧЕТКА ЕПИДЕМИЈЕ: Више од 15.000 нових случајева у Мексику - умрло још 1.494 људи

Foto: AP

U Meksiku je od početka pandemije potvrđeno ukupno 1.857.230 slučajeva korona virusa, a umrle su 158.074 osobe, prenosi Rojters.

Meksiko je po broju umrlih od korona virusa na trećem mestu u svetu, posle SAD i Brazila.

Vlada je saopštila da je stvaran broj zaraženih verovatno znatno veći od zvaničnih podataka zbog malog broja testiranih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)