ANASTASIJA (27) DALA SVOJ ŽIVOT DA BI SPASILA SINA I MUŽA: Majka heroj telom zaštitila porodicu i izdahnula pod točkovima automobila

Novosti online

23. 01. 2021. u 19:30

U NIŽNJEM Novgorodu je mlada majka poginula pod točkovima automobila, spasivši sina i muža, prenose novine TarakaNN.

АНАСТАСИЈА (27) ДАЛА СВОЈ ЖИВОТ ДА БИ СПАСИЛА СИНА И МУЖА: Мајка херој телом заштитила породицу и издахнула под точковима аутомобила

Foto: Društvene mreže

Trragedija se dogodila u okrugu Balahninski u blizini sela Dubravni.

Kako novine pišu, 27-godišnja Anastasija i njen suprug Dmitrij vodili su svog sinčića u vrtić kada je Anastasija ugledala automobil kako juri ka njima.

- Iznenada je devojka ugledala automobil kako leti ka njima - brzo i nekontrolisano. Ona je, ne oklevajući ni sekunde, preuzela na sebe najveći deo udara i pokrila svojim telom muža i dete. Anastasija je poginula. NJen suprug Dmitrij i mali sin je preživeo  - navodi list.

Kako pojašnjava saobraćajna policija, zadržan je 37-godišnji vozač automobila, a protiv njega je pokrenut krivični postupak zbog kršenja saobraćajnih pravila, što je za posledicu imalo smrt osobe iz nehaja. U vreme nesreće porodica je šetala pored puta. Vozaču preti kazna do pet godina zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

buki

25.01.2021. 11:42

@MiR - Sad mi je jasno od koga mi prepisujemo zakone i zašto nam pijani manijaci desetkovaše decu na ulicama. Više bi dobio da je vređao nekog političara.