BIL GEJTS PRIMIO VAKCINU PROTIV KORONE: Milijarder na Tviteru objavio fotografiju pelcovanja (FOTO)

Novosti online

22. 01. 2021. u 20:07

БИЛ ГЕЈТС ПРИМИО ВАКЦИНУ ПРОТИВ КОРОНЕ: Милијардер на Твитеру објавио фотографију пелцовања (ФОТО)

Foto: EPA

OSNIVAČ kompanije Majkrosoft i američkih milijarder Bil Gejts otkrio je da je primio prvu dozu vakcine protiv korona virusa i zahvalio se svim ljudima koji su radili na pravljenju lekova i cepiva protiv COVID-19.

- Jedna od koristi kao 65-godišnjak jeste što sam podoban za vakcinu protiv koronavirusa. Primio sam prvu dozu ove nedelje i osećam se sjajno. Hvala svim naučnicima, dobrovoljcima u istraživanju, regulatornim delima i medicinskim radnicima koji su na prvoj liniji odbrane koji su nas doveli do ovog trenutka - napisao je Gejts na Tviteru.

Podsećanja radi, Gejts je nedavno u svom blogu kazao da je 2020. godina bila užasna, ali smatra da nam stižu dobre vesti u 2021.

-  Proveo sam veći deo 2020. godine sa kolegama u fondaciji (Fondacija Gejts) širom sveta na načinima kako da se testira, tretira i spreči COVID-19. Kada pomislim na brzinu naučnih napredaka u 2020. godini, ja sam zapanjen. LJudska rasa nikada nije napravila ovoliki napredak kada je reč o lečenju bilo koje bolesti u jednoj godini, nego što je to svet učinio u borbi protiv COVID-19 - objasnio je Gejts.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Sale

29.01.2021. 23:38

Pun internet je laznog vakcinisanja,neki dan sam se bas dobro ismijao,kako nova podpredsjednica Amerike-Haris se lazno vakcinise.Slicnih budalastina sa poznatim licnostima ima na desetine.