OGLASILA SE HILARI KLINTON: Evo šta je rekla nakon Bajdenove inauguracije

Tanjug

20. 01. 2021. u 22:01

HILARI Klinton, bivša američka državna sekretarka i kandidatkinja za predsednicu SAD na izborima 2016. godine ocenila je da je Džo Bajden "stvoren za ovaj trenutak istorije".

ОГЛАСИЛА СЕ ХИЛАРИ КЛИНТОН: Ево шта је рекла након Бајденове инаугурације

Foto: EPA

- Smatram da su ovaj trenutak i Bajden stvoreni jedno za drugo. Osećam olakšanje i zahvalnost što smo mogli da prisustvujemo transferu političke moći na miran način. To je veoma značajno, jer smo pre dve nedelje na Kapitolu imali pljačkaše i teroriste koji su pokušali da stopiraju demokratiju. Danas je moje srce na mestu - rekla je Klintonova, prenosi CNN.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima