ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR IZ NOVOGODIŠNJE NOĆI: "Kiša" mrtvih ptica padala sa neba, snimak iz Italije prestravio stanovništvo (FOTO/VIDEO)

Novosti online

02. 01. 2021. u 09:40

STOTINE mrtvih ptica padale su sa neba u Rimu tokom novogodišnje noći, a kako pišu lokalni mediji razlog ovog apokaliptičnog prizora su verovatno vatrometi.

ЗАСТРАШУЈУЋИ ПРИЗОР ИЗ НОВОГОДИШЊЕ НОЋИ: Киша мртвих птица падала са неба, снимак из Италије престравио становништво (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Objavljeni snimci prikazuju desetine leševa ptica rasutih po zemlji, piše RIA Novosti.

- Izvinite, ali više nemam želju da slavim novu godinu. Stotine mrtvih ptica su svuda oko mene - napisala je jedna korisnica društvenih mreža na tviteru.

Iz Međunarodne organizacije za zaštitu životinja rekli su da su uzrok smrti ptica verovatno vatrometi koji su lansirani u novogodišnjoj noći iznad italijanske prestonice.

- Verovatno su umrle od straha. Moguće je da su se sudarale jedna sa drugom, uletale u prozore ili dalekovode. A takođe je moguće da su umrle od srčanog udara - rekla je portparolka organizacije Loredana Diljo.

Kako je rekao šef italijanskog ogranka te organzacije Masimo Komparota, oni svake godine traže zabranu prodaje petardi i vatrometa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna