NOVE INFORMACIJE U SLUČAJU EPSTAJN: Nižu se optužbe protiv princa Endrjua, odvratni detalji pedofilskog skandala

Novosti online

12. 12. 2020. u 11:39

„DEJLI MEJL“ objavio je nove detalje o danu kada je britanski princ Endrju navodno spavao sa maloletnom devojkom. Časopis tvrdi da su se pojavili novi svedoci i „osetljivi dokumenti“ o tom pitanju.

НОВЕ ИНФOРМАЦИЈЕ У СЛУЧАЈУ ЕПСТАЈН: Нижу се оптужбе против принца Ендрјуа, одвратни детаљи педофилског скандала

Foto: New York State Sex Offender Registry via AP

Virdžinija Roberts tvrdi da je milioner i osuđeni pedofil Džefri Epstajn omogućio da ona najmanje tri puta spava sa vojvodom 2001. godine, kada je imala samo 17 godina. Jedna od ovih prilika navodno se dogodila u londonskom domu društvene zajednice Gejlejn Maksvel 10. marta.

Princ Endrju odbacio je optužbe u intervjuu prošle godine, tvrdeći da je taj mart proveo u "Pica Ekspresu" u Vokingu, gde je prisustvovao rođendanskoj zabavi. Njegove izjave bile su široko ismejane, jer su mnogi to smatrali prilično jadnim alibijem.

Kada su ga pitali zašto bi se sećao tako beznačajnog događaja, vojvoda od Jorka je odgovorio: „Jer odlazak u "Pica Ekspres" u Vokingu za mene je neobična stvar, za mene je vrlo neobična stvar ... „.

Povrh svega, princ Endrju je branio svoje prijateljstvo sa osuđenim pedofilom Epstajnom, što je izazvalo široku reakciju u Britaniji, a što je na kraju dovelo do njegovog odstupanja od javnih dužnosti, prenosi Sputnjik internešenel.

Nedavni izveštaj citira članove porodice ili kućno osoblje, koji se ili „nejasno“ sećaju događaja od 10. marta 2001. ili se uopšte ne sećaju šta se dogodilo.

Naročito se princeza Beatris „apsolutno ne seća“ rođendanske zabave, za koju njen otac tvrdi da je bila tog dana. Porodica koja je priredila zabavu nije se mogla setiti da li joj je prisustvovao princ Endrju, dok se dežurne spremačice nisu mogle setiti boravka vojvode tog dana.

Zanimljivo je da je Kraljevski službenik za zaštitu koji je dežurao tog dana i koji bi mogao podržati alibi "Pica Ekpres" umro, dodaje se u izveštaju, prenosi „Dejli Mejl“.

Pojavila se i informacija da je vojvoda od Jorka navodno tog dana rezervisao kućni manikir.

Sumnja je međutim pokrenuta i zbog nedoslednih tvrdnji Virdžinije Roberts koja je rekla da je tog dana išla u klabing sa princom, ali je takođe tvrdila da su navodno imali seks u kadi.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)