RAMA UHVAĆEN NA DELU: Otišao u Ameriku da pregovara o vakcini - videli ga u kupovini, njegov pogled sve govori (FOTO)

Tanjug

09. 12. 2020. u 13:49

BIVŠI albanski premijer Salji Beriša objavio je danas fotografije premijera Edija Rame u jednoj od prodavnica u Njujorku kako kupuje patike, uz poruku da je Rama "u Njujorku pet dana zbog vaše vakcine, ali i zbog šopinga za sebe".

РАМА УХВАЋЕН НА ДЕЛУ: Отишао у Америку да преговара о вакцини - видели га у куповини, његов поглед све говори (ФОТО)

Foto Tanjug

Rama je pre nekoliko dana otputovao u SAD kako bi razgovarao sa proizvođačima vakcina o kupovini istih za Albaniju, prenosi albanski portal Panorama.

Beriša je na svom Tviteru objavio fotografije na kojima se vidi Rama u crnom kaputu, šarenoj maski kako isprobava patike u jednom tržnom centru.

Rama je prošle nedelje objavio post na istoj društvenoj mreži u kome je javnost obavestio da putuje u SAD kako bi od američkog proizvođača obezbedio vakcine protiv korona virusa.

- Obezbeđivanje vakcine u što kraćem roku je prioritet naše borbe protiv nevidljivog neprijatelja i nećemo ostaviti kamen na kamenu kako bi vakcina što pre počela da stiže u Albaniju. U tu svrhu služi kontakt licem u lice sa proizvođačima vakcina. Na putu za SAD - napisao je Rama 5. decembra na Tviteru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju