TRAMP UZVRAĆA UDARAC: Dolazi na veliki miting, otkrio šta mu je potrebno za pobedu u DŽordžiji

Novosti online

05. 12. 2020. u 21:30

PREDSEDNIK SAD Donald Tramp kaže da bi „lako i brzo“ osvojio Džordžiju kada bi lokalne vlasti dozvolile verifikaciju potpisa birača na kovertama kojima su glasački listići poslati poštom.

ТРАМП УЗВРАЋА УДАРАЦ: Долази на велики митинг, открио шта му је потребно за победу у Џорџији

Foto: EPA

Tramp je na svom Tviter nalogu naveo da bi „lako i brzo“ osvojio Džordžiju i njenih 16 elektorskih glasova ako bi guverner Brajan Kemp i državni sekretar Brad Rafensperger odobrili „jednostavnu verifikaciju potpisa“.

​On je naveo da bi verifikacija potpisa sigurno „pokazala velika odstupanja“.

Džordžija je jedna od šest država u kojima je Trampov izborni štab podneo tužbu državnom sudu tražeći poništavanje rezultata predsedničkih izbora održanih 3. novembra, zbog kako ističu, široko rasprostranjene prevare.

U četvrtak je Trampov tim predstavio video dokaz o prevari na izborima, na kom se navodno vidi kako je kofer pun glasačkih listića izvađen ispod stola kada su republikanski posmatrači i novinari udaljeni sa biračkog mesta.

Tramp je najavio da će danas doći u Džordžiju na miting podrške republikanskim kandidatima za izbor u Senat. On će sa prvom damom Melanijom Tramp otići da da podršku kandidatima Keli Loefler i Dejvidu Perdu.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)