PREDSEDNIK Republike Turske Redžep Tajip Erdogan upozorio je na rastuću islamofobiju na Zapadu i poručio da vređanje drugih ljudi i njihovih verovanja nemaju veze sa slobodama, javlja Anadolu Agencija.

Komentari (11)

Equalizer 3

28.11.2020. 17:31

Gospodine predsednice prvo povucite priznanje Kosova tj srpske pokraine, vratite aja sofiju hrišćanima kao i sve druge hriscanske bogomolje, omogucite kurdima da imaju svoju drzavu pokazite evropljanima po tome da ste veliki, pa onda kritikujte druge!

normalno

28.11.2020. 17:55

dobro mi vidimo kakva prava imaju kršćani u turskoj i islamskim zemljama uopće ih nema dok je u evropi četrdeset miliona muslimana toliko o erdoganovoj poimanju demokracije

Denis

28.11.2020. 19:00

A pretvaranje Aja Sofije u džamiju je poštovanje drugih vera, tolerancija, ljudska prava i demokratija ? Samo su upoznali vaše licemerje i ovi na zapadu, a mi na istoku Evrope smo navikli kroz vekove.

buki

28.11.2020. 20:26

Reče onaj koji je juče crkvu pretvorio u džamiju, koji ne priznaje turski genocid nad Jermenima, koji je inicirao i pomogao azerbejdžanskim muslimanima da nastave genocid davno započet, koji u Siriji ubija legalnu vojsku, a uz to krade naftu, šumu i prugu, koji preti Grčkoj, Kipru, naoružava islamske glavoseče i naseljava ih na imanja proteranih Jermena.

Aca

28.11.2020. 21:30

Vidimo gospodo kako vas uci Muhamed sa tudje svetinje pretvarati u Dzamije, ko ste vi da to radite ko? Koga vi postujete? Vratite Aja Sofiju i jos pravoslavnih crkvi pravoslavlju, zato prestanite druge da optuzujete krenite od vas samih i vase vere, ispravite vase greske tek onda imate pravo da kritikuje te druge.