TRAMP U GOLFERSKOM ODELU I SA PALICAMA: Svetski muzeji preobukli i uklonili figuru bivšeg predsednika

J.S.

09. 11. 2020. u 16:18

ТРАМП У ГОЛФЕРСКОМ ОДЕЛУ И СА ПАЛИЦАМА: Светски музеји преобукли и уклонили фигуру бившег председника

Foto: AP

Pošto je berlinski muzej Madam Tiso pre nekoliko dana simbolično uklonio voštanu figuru Donalda Trampa iz svoje postavke, londonski Madam Tiso je njegovu figuru obukao u običnog golfera posle izbora Bajdena za novog predsednika Sjedinjenih Država.

Uprava muzeja je predsednika u odlasku preobukla iz njegovog tipičnog modro plavog blejzera i crvene kravate u golf košulju boje lavande i prugaste pantalone uparene s crvenom bejzbolskom kapom. Da bi još snažnije istakli njegov odlazak iz Bele kuće, muzejska uprava ga je postavila pored velike torbe s palicama za golf.

Tramp je tokom vikenda, dok su se u nekim saveznim državama dugotrajno i u napetosti prebrojavali glasovi, a američki mediji prognozirali pobedu njegovog protivnika na predsedničkim izborima 2020, dvaput primećen na golf terenima.


- Donald Tramp odsad će imati više vremena da se posveti svom omiljenom sportu - tvitnuo je muzej pošto su američki mediji proglasili rezultate izbora. Osim američkih golf odmarališta, on poseduje i niz golf igrališta u Velikoj Britaniji i u Irskoj. Poznato je da uprava muzeja brzo reaguje na aktualne događaje. Početkom 2020. princ Hari i njegova supruga Megan vrlo su brzo odvojeni od ostatka kraljevske porodice posle odluke o povlačenju sa kraljevskih događanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)