TRAMP U GOLFERSKOM ODELU I SA PALICAMA: Svetski muzeji preobukli i uklonili figuru bivšeg predsednika

J.S.

09. 11. 2020. u 16:18

Pošto je berlinski muzej Madam Tiso pre nekoliko dana simbolično uklonio voštanu figuru Donalda Trampa iz svoje postavke, londonski Madam Tiso je njegovu figuru obukao u običnog golfera posle izbora Bajdena za novog predsednika Sjedinjenih Država.

ТРАМП У ГОЛФЕРСКОМ ОДЕЛУ И СА ПАЛИЦАМА: Светски музеји преобукли и уклонили фигуру бившег председника

Foto: AP

Uprava muzeja je predsednika u odlasku preobukla iz njegovog tipičnog modro plavog blejzera i crvene kravate u golf košulju boje lavande i prugaste pantalone uparene s crvenom bejzbolskom kapom. Da bi još snažnije istakli njegov odlazak iz Bele kuće, muzejska uprava ga je postavila pored velike torbe s palicama za golf.

Tramp je tokom vikenda, dok su se u nekim saveznim državama dugotrajno i u napetosti prebrojavali glasovi, a američki mediji prognozirali pobedu njegovog protivnika na predsedničkim izborima 2020, dvaput primećen na golf terenima.


- Donald Tramp odsad će imati više vremena da se posveti svom omiljenom sportu - tvitnuo je muzej pošto su američki mediji proglasili rezultate izbora. Osim američkih golf odmarališta, on poseduje i niz golf igrališta u Velikoj Britaniji i u Irskoj. Poznato je da uprava muzeja brzo reaguje na aktualne događaje. Početkom 2020. princ Hari i njegova supruga Megan vrlo su brzo odvojeni od ostatka kraljevske porodice posle odluke o povlačenju sa kraljevskih događanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi