FRANCUSKA RAZMATRA STROŽE MERE: Policijski čas bi mogao da traje duže

Tanjug

26. 10. 2020. u 17:37

FRANCUSKE vlasti razmatraju koje bi opcije mogli da preduzmu dalje u pojačavanju restrikcija, a moguć je i produženje policijskog časa, saznao je Rojters od izvora bliskih vladi.

ФРАНЦУСКА РАЗМАТРА СТРОЖЕ МЕРЕ: Полицијски час би могао да траје дуже

Foto: Tanjug/AP Photo/Lewis Joly

Pre dve nedelje, Francuska je uvela policijski čas od 21 do 6 ujutro, međutim, otkako je uvedena zabrana kretanja u nočnim satima broj hospitalizovanih je nastavio da raste, navodi Rojters.

Izvori bliski vladi kažu da se razmatra produženje policijskog časa, zatvaranje tokom vikenda u kućama, kao i zatvaranje prodavnica koje nisu od preteranog značaja za stanovništvo.

Mere bi se primenile na parisku regiju i Marselj i Lion, gradove koji su žestoko pogođeni korona virusom, rekao je za Rojters izvor koji nije želeo da otkriva identitet.

Mere koje bude predložio krizni štab biće prezentovane ove nedelje predsedniku Emanuelu Makronu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom