KORONA HARA FRANCUSKOM: U Marselju vlasti zatvorile restorane, vlasnici ogorčeni

Goran Čvorović - Stalni dopisnik iz Pariza

23. 09. 2020. u 23:11

SUOČENE s drugim talasom korona virusa, francuske vlasti su u sredu, posle održanog Saveta odbrane, donele niz novih mera, s ciljem da se spreči dalje širenje epidemije.

Nja

24.09.2020. 05:34

Vidis, bas cudno. Pre 2 meseca sam cuo da u Srbiji krajem septembra i pocetkom oktobra pocinje opet prica i forsiranje korone, prica o karantinu. Kad ono cela evropa i sire opet stavljaju paniku u suplju pricu u etar. Nosenje maski je za SZO samo vid solidarnosti. Uzimamo sa strane sto one uopste ne stite, ali je bitno da se toboze nose kal obaveza, cemu onda dalje priča? Upljuvavamo sami sebe sa maskama i razvijamo klice, pa onda cackamo lice, namestamo masku la onda te klice sa lica na ruke, sa ruke na aparate za vodu, šipke u javnom prevozu, vrata koje kalvih marketa.. Sve u svemu lazna sigurnost i iluzija nekoliko velikih burzuja koji su odlucili da se radi kako oni kazu. Prosto pitanje, koliko nas ima koji ne verujemo da su to upitanju ni pune bolnice, niti nekakav virus? Nesto postoji samo je pitanje sta

Eki

24.09.2020. 06:46

U Marselju haraju globalisti a ne korona. Ovo je sve samo izgovor za maltretiranje građana tj. kontrolu populacije dok ekonomija staje. Korona je prehlada i to ne naročito jaka.