RAJANER ZATVARA BAZU: do 2021. odustaje od baze u Zadru

Tanjug

15. 09. 2020. u 10:48

IRSKA niskobudžetna kompanija Rajaner saopštila je da otkazuje uspostavljanje planirane letačke baze u u Zadru zbog korona virusa i pojačanih ograničenja putovanja koja su uvele hrvatske vlasti.

РАЈАНЕР ЗАТВАРА БАЗУ: до 2021. одустаје од базе у Задру

Foto: Srna

Uspostavljanje baze, kojom je u ime Rajanera trebalo da rukovodi kompanija Lauda, odložena je do leta 2021. godine, prenosi portal SEE Biz.

"Rajaner žali što će ta odluka rezultirati nizom otkazanih letova. Svi pogođeni putnici danas su primili obaveštenja e-poštom o tim otkazivanjima letova. Pogođeni putnici moći će da biraju između punog povraćaja ili putnog kredita koji će se moći iskoristiti na letovima Rajanera u sledećih 12 meseci", kažu u avio-kompaniji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi