SUROVA OSVETA U RUSIJI: Devojčica (10) slagala da je zlostavljana, roditelji pronašli osumnjičenog, a zatim ga silovali i ubili

Novosti onlajn

30. 08. 2020. u 20:16

GRUPA ljudi je navodno silovala i pretukla na smrt nevinog muškarca nakon što je 10-godišnja devojčica "iz šale lagala" da ju je on napastovao.

СУРОВА ОСВЕТА У РУСИЈИ: Девојчица (10) слагала да је злостављана, родитељи пронашли осумњиченог, а затим га силовали и убили

Ilustracija / Foto: Depositphotos

Devojčica je tvrdila da je vozač kamiona Dmitrij Čikvarkin (48) dodirivao nju i još jednu devojčicu (3) ispod struka nakon što ih je odvezao do dadilje u ruskom gradu Verhnjaja Pišma.

Otac devojčice Sergej Čabin (33) i njegova devojka Valerja Dunaeva (25), majka drugog deteta, optuženi su da su uz pomoć trojice prijatelja napali Čikvarkina nakon što su čuli priču devojčice.

- Prvo su ga silovali, a onda su mu s istom cevi razbili glavu. Napali su i dadilju jer je pokušala zaštititi Čikvarkina - rekli su iz policije, a prenosi "Indeks".

Vozač kamiona, inače i sam otac šestogodišnje curice, bio je živ kada je grupa otišla, ali je kasnije preminuo zbog nanesenih povreda.

Dunaeva i Čabin, zajedno s navodnim saučesnikom Mihailom Ivanovom (27), uhapšeni su nakon što je policija utvrdila da je optužba izmišljena. Druga dvojica muškaraca koja su učestvovala u ubistvu su u begu.

Sva četvorica bi mogla dobiti doživotnu kaznu zatvora, dok bi Dunaeva mogla dobiti do 20 godina zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)