PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin poručio je liderima evropskih zemalja da je nedopustivo da se pravi pritisak na belorusko rukovodstvo pri rešavanju tamošnje krize, ali i da bi bilo kakvo mešanje sa strane bilo loše jer to samo vodi pogoršavanju situacije u toj zemlji.

Sale

19.08.2020. 07:46

Neka se gospa Merkel seti Berlina pre neku nedelju a gospon Makron Pariza i batinanja žutih žaketa. Pa posle drugome pamet da sole. O Poljacima i Ukrajincima neću ni da govorim, psihopate ne uzimam u obzir. Realno govoreći, Lukašenko je poslednjih godina velike greške pravio, pogotovo sa svojom tendencijom da sedne u dva čamca, misleći da će mu gaće ostati suve. Jedna od najvećih grešaka koju je ovaj put uradio, to je bilo da uhapsi pro-ruskog kandidata pre izbora, Babariko, za kojeg se narod spremao da glasa a zapad ga i ne spominje jer nije njihov, ne ovog blogerskog bilmeza, koji živeo isključivo na stipendije zapada. A kako taj samozvani "komitet" namerava da preuzme vlast, pa to smo već videli u Ukrajini, Boliviji i neuspelim pokušaju u Venecueli i Hong Kongu.

kekec

19.08.2020. 11:11

putin ima pravo, belorusija je primer demokratije i postenih izbora, sve drzave bi trebale da se ugledaju na rusiju i belorusiju, naravno i kinu. evropa zavidi rusiji i belorusiji na ekonomskom napretku, blagostanju i kvaliteti zivota!

Gledam

20.08.2020. 16:59

Sve ovo što se već dugo dešava u Evropi proizašlo je iz kuhinje zapadne Evrope i SAD. Ništa novo. Plašim se da to narod Belorusije ne shvata.