RUSKI LOVAC OTERAO ŠPIJUNE: Suhoj presreo tri američka i britanska izviđačka aviona

Tanjug

17. 08. 2020. u 18:05

RUSKI lovac Suhoj Su-27 presreo je danas tri izviđačka aviona američkog i britanskog ratnog vazduhoplovstva blizu državne granici Rusije nad Crnim morem, saopštio je Nacionalni centar za kontrolu odbrane.

РУСКИ ЛОВАЦ ОТЕРАО ШПИЈУНЕ: Сухој пресрео три америчка и британска извиђачка авиона

Foto: printskrin

Ruske radarske stanice otkrile su 17. avgusta tri vazdušna cilja nad neutralnim vodama Crnog mora koji se približavaju državnoj granici Rusije. Brzo su aktivirane snage protiv-vazdušne odbrane Južnih vojnih okruga da bi se sprečilo kršenje državne granice, saopštio je Centar, prenosi TASS.

"Posada ruskog lovca prišla je vazdušnim objektima na bezbednoj udaljenosti i identifikovala ih kao izviđački avion američkog ratnog vazduhoplovstva RC-135, pomorski patrolni avion američke mornarice P-8A ''Posejdon'' i nadzorni avion britanskog ratnog vazduhoplovstva Sentinel R1", saopštio je Nacionalni centar za kontrolu odbrane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)